Aquest menú inclou una ruta que podreu fer seguint un track que us proporcionarà el restaurant via mail i que haureu de carregar en el vostre GPS . La ruta us portarà pels voltants de Sant Sadurní d’Anoia recorrent camins rurals i corriols , que faran que podeu gaudir de l’entorn i de les vinyes d’una manera diferent .Després , podreu dutxar-vos al centre esportiu de Sant Sadurni on disposareu, amés ,de sauna ,pisicines ,hidromassatje , etc… .Una vegada nets , pulits i refets de l’esforç , ja només us queda gaudir d’un bon àpat al restaurant . La entrega del track gps es farà via mail al formalitzar la reserva per telefón o correu electrònic . Al restaurant podreu deixar els vostres objectes personals (bosses , carteres , etc… )i les bicis si es necessari .
2 rutes per escollir :
Ruta Voltants Sant sadurni – La Cava d’en Sergi (35Km aprox ):Ruta que trànscorre per pistes i corriols asequibles amb un nivell mitjà .Temps aproximat 3 hores
Ruta Corriols La Cava d’en Sergi (30 Km aprox): La ruta transcorre per corriols amb bastant pendent ,baixades tècniques i pistes . Nivell mitj –alt
Si voleu venir amb acompanyants , l’oficina de turisme Sant sadurni ofereix moltes posibilitats, que van desde visita a caves, el museu de la xocolata (Simón coll) , visita al CIC (centre d’interpretació del cava) , la ruta modernista . etc… d’aquesta manera , els vostres podrán gaudir mentre vosaltres pedaleu.
1.MENÚ BETETERO PER EXCEL·LÈNCIA
Primers plats (per picar)
Croquetes de rostit amb emulsió de patata
Pernil de glà i xapata amb tomàquet
El Carpaccio de Gambes amb oli de fines herbes, favetes i,ceps i vinagre de mòdena
Segon plat
Arròs caldós de sípia, rap i llagostins
Postre (a triar entre:)
Gelat de xocolata cobert de merenga cremada,crema de café i festucs garrapinyats
Raviolis (esferificació) d’emulsió de iogurt i vinagre de mòdena amb sopa de poma verda i cítrics.
Cava Bertha brut nature (1/2 ampolla per persona) O Aigua ½ L i cafè
(preu per persona 48,00 € iva inclòs)
2.MENÚ Btt
Entrants : (a triar entre)
El Carpaccio de Gambes amb oli de fines herbes, favetes i,ceps i vinagre de mòdena
Arròs Negre o Arrosejat de fideus (fideuà)
Caneló de wantan , mousse piquillos , brandada de bacallà i vinagreta gaudí
L’ou planxa amb emulsió de patata , foie i cruixent de parmesà
Segons plats : (a triar entre)
Cuixa d’ànec confitada amb puré de poma verda i salsa Porto
Galta de vedella estofada al vi negre amb emulsió de patata
Suprema de lluç planxa amb espàrrecs verds planxa i donostierra de bolets
Suprema de Corvall amb medallons peu de porc i pernil de glà
Postres (a triar entre tres ,convinguts prèviament 🙂
Sorbet de llimona al cava amb gelé de cava -sopa de xocolata amb gelat de turró – sal maldon i oli d’oliva extra verge -carpaccio de pinya amb rom cremat i gelat de coco- Emulsió de crema anglesa cremada amb fruites vermelles-
També fem pastissos per taules senceres : Mousse de xocolata- mousse de llimona – bandes de pasta de full,crema i fruites-Pastís sacher – etc…
Cava Bertha brut nature (1/2 ampolla per persona) o Aigua ½ L i cafè
(preu per persona 47,00 € iva inclòs)
3.MENÚ PICA-PICA Btt
Pica-pica :(triar-ne quatre)
L’Amanida d’Espatlla de gla, rúca ,alvocat, favetes i parmesà
El Carpaccio de Gambes amb vinagreta fines herbes,ceps confitats,favetes i reducció de mòdena
El Carpaccio de magret d’ànec a les fines herbes amb favetes i virutes de formatge parmesà
Caneló de wantan , mousse piquillos , brandada de bacallà i vinagreta gaudí
La Terrina de Foie amb agredolç de cacao, turró i xutney de poma
Els Ravioli de Llagostins i bolets confitats amb salsa suau del seu corall
L’ou planxa amb emulsió de patata , foie i cruixent de parmesà
L’Arròs negre amb sípia
Croquetes d’orada o rostit amb emulsió de patata
Segons Plats : (a triar entre:)
La Suprema de Turbot planxa amb medallons de peu de porc , pernil de glà i donostierra de bolets
El Bacallà planxa gratinat amb muselina d’alls tendres, butifarra negra i emulsió d’espinacs
El Filet de Vedella i Foîe amb salsa Porto
El Magret d’Ànec amb espàrrecs verds planxa ,formatge brie i salsa de ceps
Postres (a triar entre tres ,convinguts prèviament 🙂
Sorbet de llimona al cava amb gelé de cava -sopa de xocolata amb gelat de turró – sal maldon i oli d’oliva extra verge -carpaccio de pinya amb rom cremat i gelat de coco- Emulsió de crema anglesa cremada amb fruites vermelles-
També fem pastissos per taules senceres : Mousse de xocolata- mousse de llimona – bandes de pasta de full,crema i fruites-Pastís sacher – etc…
Cava Bertha brut nature (1/2 ampolla per persona) O Aigua ½ L
cafè
(preu per persona 52,70 € iva inclòs )
4.MENÚ DEGUSTACIÓ Btt
Aquest menú , es composa de molts plats de la carta i es confecciona segons el criteri del xef.
-DOS APERITIUS
-ENTRANT FRED
-ENTRANT CALENT
-PEIX
-CARN
-PREPOSTRE
-POSTRE
café
Cava Bertha brut nature (1/2 ampolla per persona) O Aigua ½ L
(preu per persona 67,00 € iva inclòs )
Nota: Els plats poden variar lleugerament segons temporades .