Menu

The Menu

Chef Michel Paris Jr and Head Chef Steve Groves have created a menu of dishe using the finest seasonal produce. Table service throughout for food and drinks. Taking inspiration from around the world, all the dishes on our menu are

designed for sharing. Using incredible British produce, whole animals and fish are butchered and prepared on site every day, and paired with ingredients so good they really speak for themselves.

 

La Carta

La Carta

El restaurant ofereix sempre servei de carta amb plats que van canviant segons la temporada per tal d’obtenir cada producte en el seu millor moment .La carta es complementa amb sugerències que varian segons mercat.

 

 

               

Menú Degustación

Menú Degustación

Surtido de Tapas

Croquetas caseras

Calamares a la plancha

Virutas de Foie con Menbrillo

Jamón Ibérico con pan con tomate

Mejillones a la plancha

Gambas al Ajillo

Bocaditos de Bacalao con Romesco

……………………………………………………………….
Pan y vino o refrescos
……………………………………………………………….

Postres caseros

24€

IVA incluido/Precio por persona
Minimo 2 personas

 

Menú Diari

Menú Diari

El Menu Diari es serveix  només els dies feiners

Es composa de:

Apreritiu
Tres entrants a triar calent
Tres segons a triar
Postres a triar
Aigua o Vi i pa

El seu preu es de  17,82 €
Aquest menú es pot servir amb cava amb un suplement  de 1,70€

Menjars per emportar

Menjars per emportar

Només es serveixen fins les 14:00 hores

Paelles , Arròs negre, Arròs de llamàntol , arròs de lletons -bolets i arrosejat de fideus són els més demanats , peró servim la carta al complert sempre i quant el temps de transport no afecti  la seva qualitat.

Només es serveixen fins les 14:00 hores 

Vals de Regal

Vals de Regal

Amb aquests vals podreu oferir regals diferents i originals de manera còmoda  i desde casa vostre

Triant un d’aquets menús  a través del contacte de la web, rebreu un número de compte on fer l’ingrés  de l’import del menú triat i seguidament rebreu el val  invitació que acreditarà a qui  el porti , a degustar en el restaurant  el menú contractat.

1.MENÚ REGAL

 Entrants :  (a triar entre)

El Carpaccio de Gambes amb oli de fines herbes,  favetes , ceps i vinagre de mòdena

Arròs Negre o Arrosejat de fideus (fideuà)

Caneló de wantan , mousse piquillos , brandada de bacallà i vinagreta gaudí

L’ou planxa amb emulsió de patata , foie i cruixent de parmesà  

Segons plats :  (a triar entre)

Cuixa d’ànec confitada amb puré de poma verda i salsa Porto

Galta de vedella estofada al vi negre amb  pasta fresca saltada i bolets confitats

Suprema de lluç planxa amb espàrrecs verds planxa i donostierra de bolets

Suprema de Corvall amb medallons peu de porc  i pernil de glà

Postres: (a triar entre:)

Sorbet de llimona al cava amb gelé de cava -sopa de xocolata amb gelat de turró – sal maldon i oli d’oliva extra verge -carpaccio de pinya amb rom cremat i gelat de coco- Emulsió de crema anglesa cremada amb fruites vermelles-

També fem pastissos per taules senceres : Mousse de xocolata- mousse de llimona – bandes de pasta de full,crema i fruites-Pastís sacher  – etc…

Cava Bertha brut nature (1/2 ampolla per persona) o Aigua ½ L     i    café

(preu per persona 37’50 € iva inclòs) 

 

2.MENÚ PICA-PICA REGAL

Pica-pica :(triar-ne quatre)

L’Amanida d’Espatlla de gla, rúca ,alvocat, favetes i parmesà   

El Carpaccio de Gambes  amb vinagreta fines herbes,ceps confitats,favetes i reducció de mòdena

El Carpaccio de magret d’ànec a les fines herbes amb favetes i virutes de formatge parmesà

Caneló de wantan , mousse piquillos , brandada de bacallà i vinagreta gaudí

La Terrina de Foie amb agredolç de cacao, turró i xutney de poma        

Els Ravioli de Llagostins i bolets confitats amb salsa suau del seu corall

L’ou planxa amb emulsió de patata , foie i cruixent de parmesà  

L’Arròs negre amb sípia

Croquetes d’orada  o rostit  amb emulsió de patata

Segons Plats : (a triar entre:)

La Suprema de Turbot planxa amb medallons de peu de porc , pernil de glà i donstierra de bolets

El Bacallà planxa gratinat amb muselina d’alls tendres, butifarra negra i emulsió d’espinacs

El Filet de Vedella i Foîe amb salsa Porto 

El Magret d’Ànec amb espàrrecs verds planxa ,formatge brie i salsa de ceps 

Postres (a triar entre:)

Sorbet de llimona al cava amb gelé de cava -sopa de xocolata amb gelat de turró – sal maldon i oli d’oliva extra verge -carpaccio de pinya amb rom cremat i gelat de coco- Emulsió de crema anglesa cremada amb fruites vermelles-

També fem pastissos per taules senceres : Mousse de xocolata- mousse de llimona – bandes de pasta de full,crema i fruites-Pastís sacher  – etc…

Cava Bertha brut nature (1/2 ampolla per persona) O Aigua ½ L   i   café

(preu per persona 43,20 €  iva inclòs )

 

3.MENÚ DEGUSTACIÓ REGAL

Aquest menú , es composa de molts plats de la carta i es confecciona segons el criteri del xef.

-DOS APERITIUS

-ENTRANT FRED

-ENTRANT CALENT

-PEIX

-CARN

-PREPOSTRE

-POSTRE

Cava Bertha brut nature (1/2 ampolla per persona) O Aigua ½ L

(preu per persona  57,50 €  iva inclós )

 


Nota: Els plats poden variar lleugerament segons temporades .

Menú Pedalada

Menú Pedalada

Aquest menú  inclou una ruta que podreu fer  seguint  un track que us proporcionarà el restaurant  via mail i que haureu de carregar en el vostre  GPS  .

Aquest menú  inclou una ruta que podreu fer  seguint  un track que us proporcionarà el restaurant  via mail i que haureu de carregar en el vostre  GPS  . La ruta  us portarà pels voltants de Sant Sadurní  d’Anoia recorrent  camins rurals i corriols , que faran que podeu gaudir  de l’entorn  i de les vinyes  d’una manera diferent .Després , podreu  dutxar-vos al centre esportiu de Sant Sadurni  on  disposareu, amés   ,de sauna ,pisicines ,hidromassatje , etc…  .Una vegada nets , pulits i refets de l’esforç  , ja  només us queda gaudir  d’un  bon àpat al restaurant .  La entrega del track gps es farà  via mail al formalitzar la reserva per telefón o correu electrònic .  Al restaurant  podreu deixar els vostres objectes personals (bosses , carteres , etc… )i  les bicis si es necessari .

2 rutes per escollir :

Ruta Voltants Sant sadurni – La Cava d’en Sergi  (35Km aprox ):Ruta que trànscorre per pistes i corriols  asequibles amb un nivell mitjà .Temps aproximat 3 hores

Ruta Corriols La Cava d’en Sergi  (30 Km aprox): La ruta transcorre per corriols amb bastant pendent  ,baixades tècniques i pistes  . Nivell mitj –alt

Si voleu venir amb acompanyants , l’oficina de turisme  Sant sadurni  ofereix moltes posibilitats, que van desde visita a caves, el museu de la xocolata (Simón coll) , visita al CIC (centre d’interpretació del cava) , la ruta modernista . etc… d’aquesta manera , els vostres podrán  gaudir  mentre vosaltres pedaleu.

 

1.MENÚ BETETERO PER EXCEL·LÈNCIA

Primers plats (per picar)

Croquetes de rostit amb emulsió de patata

Pernil de glà i xapata amb tomàquet

El Carpaccio de Gambes amb oli de fines herbes, favetes i,ceps i vinagre de mòdena

Segon plat 

Arròs caldós de sípia, rap i llagostins

Postre  (a triar entre:)

Gelat de xocolata cobert de merenga  cremada,crema de café i festucs garrapinyats  

 Raviolis (esferificació) d’emulsió de  iogurt  i vinagre de mòdena amb  sopa de poma verda i cítrics.

 

Cava Bertha brut nature (1/2 ampolla per persona) O Aigua ½ L i cafè

(preu per persona  48,00 €  iva inclòs)

 

 

 

2.MENÚ Btt

 Entrants :  (a triar entre)

El Carpaccio de Gambes amb oli de fines herbes, favetes i,ceps i vinagre de mòdena

Arròs Negre o Arrosejat de fideus (fideuà)

Caneló de wantan , mousse piquillos , brandada de bacallà i vinagreta gaudí

L’ou planxa amb emulsió de patata , foie i cruixent de parmesà  

Segons plats :  (a triar entre)

Cuixa d’ànec confitada amb puré de poma verda i salsa Porto

Galta de vedella estofada al vi negre amb emulsió de patata

Suprema de lluç planxa amb espàrrecs verds planxa i donostierra de bolets

Suprema de Corvall amb medallons peu de porc  i pernil de glà

Postres (a triar entre tres ,convinguts prèviament 🙂

Sorbet de llimona al cava amb gelé de cava -sopa de xocolata amb gelat de turró – sal maldon i oli d’oliva extra verge -carpaccio de pinya amb rom cremat i gelat de coco- Emulsió de crema anglesa cremada amb fruites vermelles-

També fem pastissos per taules senceres : Mousse de xocolata- mousse de llimona – bandes de pasta de full,crema i fruites-Pastís sacher  – etc…

Cava Bertha brut nature (1/2 ampolla per persona) o Aigua ½ L   i   cafè

(preu per persona 47,00 € iva inclòs) 

 

 

3.MENÚ PICA-PICA Btt

Pica-pica :(triar-ne quatre)

L’Amanida d’Espatlla de gla, rúca ,alvocat, favetes i parmesà   

El Carpaccio de Gambes  amb vinagreta fines herbes,ceps confitats,favetes i reducció de mòdena

El Carpaccio de magret d’ànec a les fines herbes amb favetes i virutes de formatge parmesà

Caneló de wantan , mousse piquillos , brandada de bacallà i vinagreta gaudí

La Terrina de Foie amb agredolç de cacao, turró i xutney de poma        

Els Ravioli de Llagostins i bolets confitats amb salsa suau del seu corall

L’ou planxa amb emulsió de patata , foie i cruixent de parmesà  

L’Arròs negre amb sípia

Croquetes d’orada  o rostit  amb emulsió de patata

Segons Plats : (a triar entre:)

La Suprema de Turbot planxa amb medallons de peu de porc , pernil de glà i donostierra de bolets

El Bacallà planxa gratinat amb muselina d’alls tendres, butifarra negra i emulsió d’espinacs

El Filet de Vedella i Foîe amb salsa Porto 

El Magret d’Ànec amb espàrrecs verds planxa ,formatge brie i salsa de ceps 

Postres (a triar entre tres ,convinguts prèviament 🙂

Sorbet de llimona al cava amb gelé de cava -sopa de xocolata amb gelat de turró – sal maldon i oli d’oliva extra verge -carpaccio de pinya amb rom cremat i gelat de coco- Emulsió de crema anglesa cremada amb fruites vermelles-

També fem pastissos per taules senceres : Mousse de xocolata- mousse de llimona – bandes de pasta de full,crema i fruites-Pastís sacher  – etc…

Cava Bertha brut nature (1/2 ampolla per persona) O Aigua ½ L

cafè

(preu per persona 52,70 €  iva inclòs )

 

 

4.MENÚ DEGUSTACIÓ Btt

Aquest menú , es composa de molts plats de la carta i es confecciona segons el criteri del xef.

-DOS APERITIUS

-ENTRANT FRED

-ENTRANT CALENT

-PEIX

-CARN

-PREPOSTRE

-POSTRE

café

Cava Bertha brut nature (1/2 ampolla per persona) O Aigua ½ L

(preu per persona  67,00 €  iva inclòs )


 

Nota: Els plats poden variar lleugerament segons temporades .

 

 

Menú Visita Caves

Menú visita caves

i àpat a la Cava d'En Sergi

 Amb aquesta  proposta  tan sols suggerim una visita a les caves de Sant Sadurní d’Anoia  per  acabar amb un  àpat al nostre restaurant . Aquestes  dues  activitats  són  independents  i , per tant, es poden fer per separat abonant al moment i en cada establiment l’import de la visita/àpat .

Aquí teniu uns enllaços i suggeriments:

CAVES AGUSTÍ TORELLÓ MATA

www.agustitorellomata.com

CAVES BERTHA

www.cavabertha.com

CAVES FREIXENET

www.freixenet.es

CAVES CODORNIU

www.visitascodorniu.com

Consultar l’apartat d’enoturisme  per saber les tarifes i modalitats de les visites.

Aquí  podreu solicitar informació sobre qualsevol de les caves que es troven a  Sant Sadurní d’Anoia i concertar visites i demés:

 www.turismesantsadurni.com/lescaves.php

 

 

Menú Año Nuevo

Menú Año Nuevo

para picar

Jamón Ibérico

Croquetas Caseras

Gambas al Ajillo

Calamares a la Andaluza

Foie con Membrillo

Montaditos Variados

postres

Flan Blanco con Mermelada de Frutos del Bosque

Milhojas con Helado de Turrón Salseado con Dos Chocolates

Macedonia de Frutas

Tarta de Queso

Tarta Tatin

Crema Catalana

segundo plato

Ternasco al Horno

Entrecot a la Plancha

Lenguado a la Plancha

Bacalao con Mermelada de Tomate y All i Oli de Manzana

Solomillo de Ternera con Queso en Salsa de Foie

Costillitas de Cabrito a la Milanesa

Tronco de Merluza al Horno

Colita de Rape a la Marinera

Chipirones Rellenos

……………………………………………………………….
Postres Caseros
……………………………………………………………….
Pan, Vino o Refrescos

47€

IVA incluido

 

 

Menú Día de Reyes

primer plato

Alcachofas Rellenas de Carne

Timbal de Escalivada con Queso de Cabra

Arroz Caldoso con Rape y Langostinos

Judiones con Langostinos

Xatonada

Canelones Caseros

Surtido de Ibéricos

Habitas Salteadas con Jamón

postres

Flan Blanco con Mermelada de Frutos del Bosque

Milhojas con Helado de Turrón Salseado con Dos Chocolates

Macedonia de Frutas

Tarta de Queso

Tarta Tatin

Roscón de Reyes

Fresas con Nata

Trufas con Nata

segundo plato

Fricandó con Setas

Costillitas de Cabrito a la Milanesa

Lenguado a la Plancha

Tronco de Merluza al Horno

Entrecot a la Plancha

Solomillo con Queso en Salsa de Foie

Dorada al Horno

Colita de Rape a la Marinera

Bacalao Gratinado con All i Oli de Manzana y Confitura de Tomate

……………………………………………………………….
Postres Caseros
……………………………………………………………….
Pan, Vino o Refrescos

 

Menú Día Sant Esteve

Menú Día Sant Esteve

aperitivo

Croquetas Caseras de Pollo y Jamón

Tostaditas con Foie

Salmón Marinado

primer plato

Canelones Caseros

Sopa de Galets con Albondiguitas

Champiñones Rellenos de Carne con Gorgonzola

Ensalada de Habitas, Jamón, Langostinos y Gulas

Carpaccio de Atún

Timbal de Escalivada con Anchoas

segundo PLATO

Pierna de Cabrito al Horno

Rape a la Marinera con Almejas y Langostinos

Bacalao Gratinado con All i Oli de Manzana y Confitura de Tomate

Lenguado a la Plancha

Solomillo de Ternera con Queso Fundido y Salsa de Foie

Entrecot a la Plancha

postres(caseros)

Flan Blanco con Mermelada de Frutos del Bosque

Milhojas con Helado de Turrón Salseado con Dos Chocolates

Macedonia de Frutas

Tarta de Queso

Tarta Tatin

Flan con Nata

Sorbete de Limón

Helado de Vainilla con Chocolate Caliente

……………………………………………………………….
Pan, Vino o Refrescos
……………………………………………………………….

49€

IVA incluido

Menú Fin de Semana

Menú Fin de Semana

primer plato

Canelón de Pato con Salsa de Foie

Habitas Salteadas con Jamón

Ensalada con Queso de Cabra

Carpaccio de Atún con Vinagreta Japonesa

Ensalada con Foie y Parmesano

Lasaña de Carne

Salteado de Setas con Bacon y Queso de Cabra

Escalivada con Anchoas

Tabla de Foie, Jamón y Queso

Arroz con Pato y Setas

Carpaccio de Piña con Jamón

Xatonada

Gazpacho Casero

Lasaña de Setas

Alcachofas Salteadas con Jamón

Pasta Rellena de Queso en Salsa de Cuatro Quesos

Arroz Caldoso con Rape y Langostinos

Ensalada con Salmón y Queso Fresco

Delicias del Cantábrico

Ravioli de Rabo de Toro

Ensalada con Aguacates, Anacardos y Tête de Moine

Canelones Caseros

Espárragos de Navarra con Jamón

Mejillones de Roca a la Plancha

Trinxat de la Cerdanya

Surtido de Ahumados

Champiñones Rellenos de Carne con Salsa Gorgonzola

Ensalada de Habitas con Gambas, Jamón y Gulas

segundo PLATO

Lenguado Relleno de Gambas en Salsa de Mandarina

Rodaballo a la Plancha

Tronco de Merluza al Horno

Costillitas de Cabrito a la Milanesa

Carpaccio de Ternera con Parmesano

Solomillo con Salsa de Foie y Queso Fundido

Bacalao a la Andaluza con Romesco

Solomillo Jabuguito al Roquefort

Bacalao Gratinado con All i Oli y Confitura de Tomate

Lenguado a la Plancha

Gambas a la Plancha

Calamarcitos a la Plancha

Rabo de Toro Estofado

Rape a la Marinera

Chipirones Rellenos

Gambas al Ajillo

Pierna de Cabrito al Horno

Confit de Pato

Albóndigas al Roquefort

Rape a la Romana con Tomate Raff

Entrecot a la Plancha

postres CASEROS

Nueces con Nata y Miel

Milhojas con Helado de Turrón y Dos Chocolates

Trufas con Nata

Coulant de Chocolate

Sorbete de Limón

Brownie con Helado de Vainilla

Profiteroles con Chocolate Caliente

Yogur Griego con Mermelada de Frutos Rojos

Helado de Vainilla con Chocolate Caliente

Flan Casero con Nata

Tarta de Queso Casera

Coca de Llavaneras de Crema o de Cabello de Ángel

Fruta del Tiempo

Tarta Tatin con Helado de Vainilla

Carquinyolis con Moscatel

Copa Especial de la Casa

……………………………………………………………….
Pan, Vino o Refrescos
……………………………………………………………….

23,50€

IVA incluido

 

 

Menú Mediodía

Menú Mediodía

Primer plato

5 primeros a elegir que varían diariamente

SEGUNDO plato

5 segundos a elegir que varían diariamente

……………………………………………………………….
Postres Caseros
……………………………………………………………….
Pan, Vino o Refrescos

13,90€

(IVA incluido)

 

 

Menu night & weekend

Menu night & weekend

FIRST PLATE

Gazpacho

Cannelloni

Pasta with Napolitana Souce

Pineapple Carpaccio with Ham

“Xatonada” Salad

Grilled Vegetables

Salad with Foie and Parmesan

Rice Soup with Monkfifish and Prawns

Goat Cheese Salad

Beans Mixed with Ham

Rice with Duck and Mushrooms

Scrambled Eggs with Prawns and Mushrooms

Steamed Mussels

“Escalivada” with Anxovies

Ciabatta with Iberian Ham

Lasagna

Tuna Carpaccio

 

SECOND PLATE

Grilled Small Squids

Codfish in Honey Sauce

Baked or Grilled Hake

Breaded Goatling Ribs

Grilled Sole

Grilled Entrecote

Grilled Monkfifish or with Sailor Sauce

Beef Tenderloin with Foie Gras and Cheese

Grilled Prawns

Tuna with Tomato Sauce and Caramelized Onion

Sole Stuffed of Prawns in Tangerine Sauce

Pork Tenderloin in Roquefort Sauce

Fried Prawns with Garlic

Beef Carpaccio with Parmesano

HOMEMADE desserts

White Pudding with Strawberry Cream

Tatin Cake with Vanilla Ice Cream Chocolate “Coulant”

“Profiteroles” with Hot Chocolate

Seasonal Fruit

Vanilla Ice Cream with Hot Chocolate

Homemade Custard with Cream

Homemade Cheesecake

Greek Yoghurt with Berries Jam

Cream Cake or Angel’s Hair from “Llavaneres”

Lemon Sorbet

……………………………………………………………….
Bread and wine or Refreshments
……………………………………………………………….

23,50€

VAT included

 

 

Menú de Tapas

Menú de Tapas

Pulpo a la plancha
12€

Patatas Bravas
4€

Bocaditos de Bacalao con Romesco
6€

Chapatita con jamón
6€

Tablita de queso
7€

Morcilla de Burgos
4€

Chistorra de Navarra
4€

Croquetas caseras de Jamón y pollo (4uds)
6€

Anchoas de L’Escala con Pan con Tomate
6€

Calamares a la Andaluza
5€

Mejillones a la Marinera o a la plancha
4€

Almejas a la marinera
8€

Huevos rellenos
4€

Foie con membrillo
5€

Camambert con mermelada de tomate
6€

Delicias de pollo con salsa de cítricos
6€

Chipirones rellenos
6€

Tabla de Foide, Jamón y queso
12€

Jamón Ibérico
15€

Buñuelos de Bacalao
6€

Albóndigas al Roquefort
5€

 

Menús para Grupos

Menús para Grupos

El restaurant ofereix menus per a grups amb diferents formats i preus per adaptar-se a les necèssitats de cada client.

Menú 1

Para picar / To nibble

Jamón IbéricoIberian Ham

Croquetas CaserasHomemade Croquettes

Gambas al AjilloPrawns with Garlic

Foie con MembrilloFoie con Membrillo

Calamares a la AndaluzaSquids to Andalusian Style

Mejillones a la MarineraMussels with Marinera Sauce

Bocaditos de Bacalao con RomescoCod with Romesco Bites

Camembert Frito con Mermelada de TomateFried Camembert with Tomato Jam

Segundo plato / Second plate

Entrecot a la PlanchaGrilled Entrecote

Solomillo de Ternera con Queso en Salsa de FoieBeef Tenderloin with Cheese and Foie Sauce

Costillas de Cabrito a la MilanesaRibs of Kid to Milanese Style

Tronco de Merluza al HornoBaked Hake

Rape a la PlanchaMonkfish with Marinera Sauce

Lenguado Relleno de Gambas en Salsa de MandarinaGrilled Sole

……………………………………………………………….

Pan, Vino o Refrescos
……………………………………………………………….

Postres Caseros
……………………………………………………………….

35€ (IVA incluido)

MENu

first plate

Salad With Foie, parmesan and fried onions

Goat Cheese Salad

Soggy Rice with Monkfish and Prawns

Cannelloni

“Escalivada” With Anchovies and Goat Cheese

Pineapple Carpaccio with ham

Assortment of Iberian products

Beans sauteed with ham

Pasta Stuffed with mushrooms with Boletus sauce

Second plate

Cod Gratin With Apple “All i Oli” and Tomato Jam

Grilled Entrecote

Beaf Carpaccio with parmesan

Sirloin with Cheese in Foie Sauce

Milanese style kid chops

Baked Hake

Sailor’s style Monkfish with Clams

Stuffed Sole with prawns in Tangerine Sauce or Grilled sole

……………………………………………………………….

bread, wine or refreshments
……………………………………………………………….

homemade desserts
……………………………………………………………….

23,50€ (vat INCLUDED)

Menú 2

PRIMER PLATO

Ensalada con Foie, Jamón y Parmesano

Alcachofas Salteadas con Jamón

Ensalada de Habitas, Gulas y Gambas

Lasaña de Setas

Arroz Caldoso con Rape y Langostinos

Carpaccio de Atún con Vinagreta Japonesa

Escalivada con Anchoas

Canelones Caseros

Espárragos de Navarra con Jamón

Gazpacho

SEGUNDO PLATO

Bacalao Gratinado con All i Oli de Manzana y Confitura de Tomate

Entrecot a la Plancha

Solomillo de Ternera con Queso y Salsa de Foie

Pierna de Cabrito al Horno

Costillas de Cabrito a la Milanesa

Tronco de Merluza al Horno

Colita de Rape a la Marinera con Almejas

Lenguado Relleno de Gambas en Salsa de Mandarina o a la Plancha

Carpaccio de Ternera

POSTREs CASEROS

Nueces con Nata y Miel

Milhojas con Helado de Turrón y Dos Chocolates

Trufas con Nata

Coulant de Chocolate

Sorbete de Limón

Brownie con Helado de Vainilla

Profiteroles con Chocolate Caliente

Yogur Griego con Mermelada de Frutos Rojos

Helado de Vainilla con Chocolate Caliente

Flan Casero con Nata

Tarta de Queso Casera

Coca de Llavaneras de Crema o de Cabello de Ángel

Fruta del Tiempo

Tarta Tatin con Helado de Vainilla

Carquinyolis con Moscatel

……………………………………………………………….

Pan, Vino o Refrescos
……………………………………………………………….

Postres Caseros
……………………………………………………………….

23,50€ (IVA incluido)

Menú 3

Para picar

Jamón ibérico

Croquetas caseras

Gambas al ajillo

Calamares a la Andaluza

Mejillones a la Marinera

SEGUNDO PLATO

Entrecot a la Plancha

Solomillo de Ternera con Queso y Salsa de Foie

Costillas de Cabrito a la Milanesa

Tronco de Merluza al Horno

Rape a la Plancha

Pierna de Cabrito al Horno

Lenguado Relleno de Gambas en Salsa de Mandarina o a la Plancha

 

 

……………………………………………………………….

Pan, Vino o Refrescos
……………………………………………………………….

Postres Caseros
……………………………………………………………….

28,00€ (IVA incluido)